Glasschuifwanden

Een terrasoverkapping plaatsen in Zeeland

Wil je een terrasoverkapping of houten veranda bij je huis in Zeeland? Dan schakel je Schrijver Sierbestrating uit Kapelle in! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van overkappingen en veranda’s en hebben al vele projecten gerealiseerd. We werken enkel met materialen van de beste kwaliteit en realiseren daardoor een houten overkapping of veranda voor jouw huis in Zeeland waar je lange tijd plezier van hebt.

Een terrasoverkapping van Douglashout, gerealiseerd door onze specialisten uit Zeeland

Wanneer je voor een houten veranda of overkapping onze specialisten uit Zeeland inschakelt, krijg je een overkapping van Douglashout. Deze houtsoort is van uitstekende kwaliteit en heeft een lange levensduur. Daarnaast heeft het hout een warme uitstraling en is het een mooie toevoeging aan jouw huis en tuin. Je kunt ervoor kiezen om de terrasoverkapping in jouw huis in Zeeland door ons te laten plaatsen, maar we bieden ook doe-het-zelf pakketten aan. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen een muuraanbouw en een vrijstaande overkapping. Twijfel je welke soort houten overkapping of veranda geschikt is voor jouw huis en tuin in Zeeland? Dan geven wij graag deskundig advies. Door onze ervaring en kennis kunnen wij je alles vertellen over onze producten en denken we graag met je mee.

null

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Heb je interesse in een terrasoverkapping, zoals een houten overkapping, of een veranda voor jouw huis in Zeeland? Of heb je interesse in een van onze andere producten, zoals onze glazen schuifwanden of bestratingsmaterialen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31651745145 en maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Kapelle. Hier bewonder je onze producten en materialen met je eigen ogen en bespreken we graag de mogelijkheden voor een terrasoverkapping, bijvoorbeeld een overkapping met zonnepanelen, voor jouw huis in Zeeland. Je belt ons ook indien je vragen hebt of meer informatie wenst. Wij staan graag voor je klaar!

Glasschuifwanden Showroom Schrijver Sierbestrating

Vragen of showmodellen bekijken?

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!