Glazen Schuifwanden

Glazen Schuifwanden


Onze Glazen Schuifwanden zorgen er voor dat je het hele jaar kan genieten onder de Veranda of Overkapping. De Glazen Schuifwanden hebben een isolerende werking en zorgen ervoor dat wind en regen buiten blijven.

Materiaal

De glazen schuifwanden van Schrijver Sierbestrating & Buitenverblijven worden gemaakt van hoogwaardig aluminium. De geanodiseerde onder rail en hoogwaardige poedercoating zorgt er voor dat je jarenlang zorgeloos kan genieten van de glazen schuifwanden. De glasplaten zijn van hoge kwaliteit en extra helder. De glasplaten zijn gemaakt van gehard glas. Dit is extra veilig omdat ze in duizenden stukjes breken welke niet scherp zijn. De glazen platen hebben een dikte van 10mm en zijn afgewerkt met gepolijste randen wat een extra luxe uitstraling heeft. De glasprofielen zijn voorzien van dubbel gelagerde wielen welke aan de zijkant worden afgewerkt met afdekkapjes. Het glas wordt mooi afgewerkt door middel van rubber in het glasprofiel. Door gebruik te maken van materialen van de hoogste kwaliteit kunnen wij standaard 5 jaar garantie aanbieden op alle glas schuifwanden incl. accessoires. 

Maak van je Veranda een Tuinkamer

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

De levertijd op glazen schuifwanden is ca. 2-4 weken. 

Kan ik de glazen schuifwanden zelf monteren?

Ja. Alle glazen schuifwanden worden compleet geleverd, inclusief alle toebehoren.

Monteren jullie de glazen schuifwanden?

Wij monteren glazen schuifwanden onder zowel houten als aluminium veranda's.

Wat zijn de bezorgkosten?

Al onze Glazen Schuifwanden worden gratis bezorgd.

Kan ik de glazen schuifwanden inkorten?

Ja. De onderrail en bovengeleider kan je inkorten op gewenste afmeting. Hierdoor krijgen de glasschuifwanden meer overlapping. 

Zitten de glaswanden aan elkaar vast?

Ja en Nee. De glazen schuifwanden staan los van elkaar. Hierdoor kan je de glaswanden op elke positie plaatsen die wenselijk is. Optioneel kan je kiezen voor meenemers. Dit zorgt er voor dat alle glaswanden naar dezelfde kant open en dicht gaan.

Glasschuifwanden Showroom Schrijver Sierbestrating

Vragen of showmodellen bekijken?

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op voor een vrijblijvende offerte!

Let op! Wij monteren enkel in de regio (midden) Zeeland