Douglas veranda

Met een Veranda van Schrijver Sierbestrating zit u altijd goed: vier seizoenen lang!

De hele dag hard gewerkt en behoefte aan een mooie plek in uw tuin om te ontspannen? Wanneer u kiest voor een Douglas Veranda van Schrijver Sierbestrating krijgt u een zeer hoogwaardig verlengstuk van uw woning en een comfortabele aanvulling voor uw tuin. De veranda maakt het voor u mogelijk om het hele jaar door te genieten van uw tuin!

Productoverzicht

Douglas Veranda

Lariks en Douglas veranda's

De houten overkappingen van Schrijver Sierbestrating kunnen uitgevoerd worden in een muuraanbouw of in een vrijstaand model. De bouwpakketten worden geleverd inclusief houten onder-constructie, aluminium daksysteem, alle bevestigingsmaterialen en montagehandleidingen.

Zinken Gootsysteem

Accessoires en toebehoren

Maak uw overkapping compleet met de losse producten van Schrijver Sierbestrating. Van diverse dakgoten en dak-gootsets (aluminium, PVC en zink) tot betonpoeren (met of zonder stelvoet), bevestigingsmaterialen (schroeven, siliconekit e.a.) en afdichtingstape.

Aluminium Dakprofiel

LED verlichting

Creëer extra sfeer in uw Veranda met de LED inbouwspots van Schrijver Sierbestrating. De LED is verkrijgbaar in sets van 6, 8, 10 of 12 stuks inclusief dimbare afstandsbediening

Stijlvolle douglas veranda's in evenwicht met aluminium

Met een houten veranda kunt u op ieder gewenst moment genieten van het buitenleven, vier seizoenen lang. Een veranda verbindt uw tuin met de woning en geeft meerwaarde aan uw leefgenot. Hierdoor kunt u 's avonds net even wat langer genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Combineer uw veranda met glazen schuifwanden en heaters en geniet zelfs in de winter onder uw veranda! Wist u dat een houten veranda ook zeer geschikt is als carport?


Natuurproduct

Kiest u voor een houten overkapping, dan kiest u voor een natuurproduct. Hout heeft een warme uitstraling welke authentiek is, maar toch hedendaags. Schrijver Sierbestrating biedt u een uitgebreid assortiment houten overkappingen. U kunt kiezen uit twee houtsoorten (lariks en douglas) met daarop verschillende daksystemen. Hout is een natuurproduct waardoor er soms scheurtjes of krommingen ontstaan. Dit is een normaal proces en geeft extra sfeer aan de authentieke uitstraling van uw veranda. Op dit natuurlijke gedrag van hout kunnen wij geen garantie verstrekken.


Beglazing

Bovenop de hout onderconstructie komt een daksysteem met lichtdoorlatende beglazingsplaten van 16 mm dik. Hierbij kunt u kiezen uit Lexan™ Thermoclear of Luxlife IR-Gold. Deze lichtgewicht platen hebben een zeer mooie, diffuse lichtspreiding en geven uw veranda een luxe uitstraling. Daarnaast kunt u kiezen uit een dak dat is voorbereid voor (veiligheids)glas.


Optioneel

Maak uw veranda compleet en kies een gootset uit ons assortiment. U heeft de keuze uit PVC, aluminium of zinken gootsets. Daarnaast biedt Schrijver Sierbestrating voor de fundering van uw veranda ook betonpoeren met aluminium stelvoet aan. Maak uw veranda compleet met onze LED verlichting met dimbare afstandsbediening.


Lariks

Lariks is in Nederland een populaire houtsoort. Het wordt gebruikt in erg veel toepassingen. Lariks is de meest duurzame naaldhoutsoort. Het is behalve duurzaam ook watervast en sterk en heeft een authentieke uitstraling.

Bent u op zoek naar iets unieks? Kies dan voor een overkapping met gelamineerd lariks.


Gelamineerd lariks

Gelamineerd lariks bestaat uit dunne met elkaar verlijmde houten planken. Het lariks wordt verzaagd in dunne planken en vervolgens watervast verlijmd tot balken en palen. Doordat de planken watervast zijn verlijmd, trekt het niet krom.

Gelamineerd lariks heeft een enorme sterke draagkracht. Het hout trekt niet krom en heeft weinig scheurvorming. Lariks is relatief foutvrij en heeft minder kwasten (noesten). Door de enorme draagkracht kan het grotere overspanningen aan tot wel 5 meter diep.

Kiest u liever voor massief hout? Kies dan voor Douglas hout.


Douglas hout

Een overkapping van Douglas heeft een robuustere uitstraling dan gelamineerd lariks. Vanwege de gunstige sterkte-eigenschappen (sterk en taai) is Douglas hout voor bijna alle doeleinden te gebruiken. Door het hout onbehandeld te gebruiken krijgt uw bouwwerk een prachtige natuurlijk uitstraling welke door de jaren heen langzaam vergrijsd.

Vrijblijvende offerte

 • De bijzondere eigenschappen van polycarbonaat

  Lexan Thermoclear Plus 2UV

  Lexan Thermoclear is een kanaalplaat vervaardigd uit het zeer sterke polycarbonaat. De plaat is aan beide zijden uv-bestendig en vrijwel onbreekbaar. Vanwege het lage gewicht en de grote stijfheid is Lexan Thermoclear uitermate geschikt als beglazingsplaat op uw veranda. De plaat heeft een goede isolerende werking en geeft een fraaie lichtspreiding. Mede door de uitstekende temperatuur- en weersbestendigheid bent u verzekerd van hoogwaardig beglazingsmateriaal. Lexan Thermoclear is leverbaar in de kleuren helder of opaal.


  Luxlife IR-Gold/Helder 1UV

  Als u op zoek bent naar een hittewerende plaat, is dit voor u de juiste polycarbonaat plaat. Dankzij de zonreflecterende en zonwerende eigenschappen is onze Luxlife IR-Gold één van de best presterende polycarbonaat platen tegen warmte. Deze plaat heeft ook een zeer grote lichtdoorlatendheid doordat de onderste 8 mm helder polycarbonaat is. De toplaag is een coating, welke er voor zorgt dat IR-stralen direct worden weerkaatst. Deze coating geeft de plaat aan de bovenzijde een goud-achtige gloed.


  Onderhoud en reinigingstips

  Dankzij de duurzame materialen en hoge kwaliteit heeft uw veranda nauwelijks onderhoud nodig. Reinig de platen minimaal 1 keer per jaar met lauwwarm water en zeepsop. Gebruik eventueel een oplossing van niet-alkische zeep in combinatie met bijvoorbeeld een telescopische autoborstel, een zachte borstel of spons. Voor- en naspoelen met veel water en tot slot eventueel afnemen met een zachte doek. Gebruik geen harde borstel, scherpe voorwerpen en/of isopropanol, schuurmiddel of oplosmiddel op de platen. Het gebruik van een hogedrukspuit met matige druk is toegestaan. Spuit van boven naar beneden en niet direct op de kitranden en onder de afdichtrubbers. Bij een voldoende stevige onderconstructie kunt u over de overkapping lopen, mits u eerst een plank of plaat over 2 of meerdere profielen legt. Loop of rust nooit rechtstreeks op de platen. Verwijder overtollige sneeuw bij langdurige of hevige sneeuwval.

  VRIJBLIJVENDE OFFERTE 
 • Veelgestelde vragen

  Wat is de levertijd?

  De levertijd op Douglas veranda's is 1-2 weken. De levertijd op Lariks Gelamineerde veranda's is 4-5 weken.

  Kan ik de Veranda zelf monteren?

  Ja. Alle Veranda's worden compleet geleverd, inclusief alle toebehoren zoals schroeven, kit, tapes en montagehandleidingen.

  Kan ik een Veranda op maat bestellen?

  Ja. Op alle Douglas en Lariks veranda's is maatwerk mogelijk

  Wat zijn de bezorgkosten?

  Al onze Veranda's worden gratis bezorgd.

  Kan ik LED verlichting plaatsen in mijn veranda? / Is LED dimbaar

  Ja. LED verlichting is eenvoudig te monteren in uw veranda. Alle LED verlichtingsets hebben een afstandsbediening met dimfunctie.

  Kan ik van mijn Veranda een tuinkamer maken?

  Ja. Door gebruik te maken van houten zijwanden en/of onze Glazen Schuifwanden is het mogelijk een tuinkamer te creëren.

  Leveren jullie ook bestrating voor in de Veranda?

  Ja. Wij hebben een ruim assortiment Bestratingsmaterialen

  Kan ik mijn Veranda door jullie laten plaatsen?

  Ja. Wij plaatsen uw Veranda al vanaf €695,-

  Vragen of showmodellen bekijken?

  Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!

  Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.