Bestratingsmaterialen

Schrijver Sierbestrating is leverancier van TuinVisie. TuinVisie is producent, importeur en leverancier van een breed scala aan producten voor in de tuin. In onze showroom te Kapelle denken we graag mee in uw materiaalkeuze en kunnen we uitgebreid advies geven over diverse bestratingsmaterialen.

De tuin wordt steeds belangrijker in ons leven. Het is een plek om lekker actief bezig te zijn, met je handen in de aarde, of juist een plek om bij te komen na een drukke werkdag. Genieten van je tuin wil je niet alleen in de zomer, maar in alle jaargetijden. We doen dan ook steeds vaker ons best om het tuinseizoen te verlengen. Zo kunnen we dankzij een mooie veranda al in het voorjaar buiten zitten en zorgt de warmte van een buitenhaard ervoor dat we ook 's avonds langer buiten blijven.


Een andere trend die we zien, is dat buiten meer een verlengstuk wordt van binnen. Materialen die we kennen uit ons interieur komen steeds vaker terug in de tuin, en andersom. Zo zijn keramische terrastegels voor buiten tegenwoordig ook beschikbaar als binnenvloer. En tuinverlichting gaat inmiddels veel verder dan alleen functioneel licht. Sfeerverlichting inclusief dimmer en zelfs gekleurd licht, aangepast aan je stemming, is nu ook in tuinverlichting beschikbaar.


In de catalogus van TuinVisie presenteren we je graag alle mogelijkheden uit het assortiment. TuinVisie is producent, importeur en leverancier van een breed scala aan producten voor in de tuin. Of het nu gaat om producten voor een moderne, romantische of nostalgische tuin, TuinVisie heeft alles in huis om jouw droomtuin te kunnen realiseren.


Namens Schrijver Sierbestrating & Buitenverblijven alvast een heel fijn tuinseizoen gewenst!

TuinVisie Catalogus

Vraag uw gratis catalogus aan!

Productoverzicht

Terrastegels

Stenen en Klinkers

Muurelementen

Gebakken bestrating

Gebakken bestrating

Keramische tegels

Keramische tegels

Kunstgras

Kunstgras

Tuinaccessoires

Tuinaccessoires

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Tuinhout

Tuinhout

Vragen of showmodellen bekijken?

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!