Solar Veranda

Veranda met zonnepanelen

Een unieke combinatie van duurzaamheid en comfort!

laten monteren

Combineer functie met comfort met een veranda met zonnepanelen

Schrijver Sierbestrating in Kapelle combineert het beste van twee werelden: een veranda met zonnepanelen! Een uniek product dat comfort en uitstraling combineert met functie en duurzaamheid. Een veranda is tegenwoordig veel meer dan een overkapping in de tuin. Het is een tuinkamer: een plek waar binnen buiten wordt. Met een veranda geniet je op ieder gewenst moment van het buitenleven, vier seizoenen lang. De overkapping verbindt de tuin met de woning en zorgt voor meer leefgenot. Daarnaast zorgen de zonnepanelen van de veranda ervoor dat je, met weinig moeite, zeer duurzaam bezig bent.

Douglas constructie

Als onderbouw voor de zonnepanelen wordt er gebruik gemaakt van een douglas houten constructie. Dit duurzame hout wordt geoptimaliseerd voor de langst mogelijke levensduur en valt onder duurzaamheidsklasse 3. 

Alle balken worden duplo verlijmd, gevingerlast en gedroogd tot 18%. Hiermee beperk je scheuren en torderen van het hout en de kans op kromtrekken. 

De volledige constructie wordt op maat gezaagd, ingekeept en in de juiste schuinte gezaagd (10 graden). De staanders zijn 140×140mm en de gordingen 58×140mm. Dit geeft de overkapping een robuuste en massieve uitstraling en de draagkracht die het nodig heeft voor de zonnepanelen.

Compleet pakket

  • Kant-en-klaar bouwpakket, eenvoudig te monteren
  • Douglas Duplo houten onderconstructie volledig voorbereid en op maat
  • Aluminium profielen op maat met beglazingsrubber voor de montage van de zonnepanelen
  • Zonnepanelen van 300 Wp
  • Omvormer met Wi-Fi communicatie
  • Speciaal ontworpen koof voor het subtiel wegwerken van de bekabeling
  • Bevestigingsmateriaal, kabels en montagehandleiding

Ga voor duurzaam

Door de zonnepanelen op de overkapping van de veranda wek je met gemak op duurzame wijze groene energie op. Zo verklein je jouw CO2 footprint en draag je bij aan een beter klimaat. Een veranda met overkapping met zonnepanelen van Schrijver Sierbestrating bestaat uit duurzame materialen. Zo is het Douglashout één van de hardste Europese naaldhoutsoorten en voorzien van het FSC-keurmerk. Het hout is zeer sterk en taai, waardoor het lang meegaat. Het kan daardoor ook onbehandeld worden toegepast. Ook de aluminiumprofielen waarin de zonnepanelen zijn gemonteerd, hebben een lange levensduur en zijn na gebruik zeer goed te recyclen. Kortom: jij én het milieu profiteren van een veranda met overkapping met zonnepanelen.


Ontvang direct persoonlijk advies

Is het dak van je woning of gebouw niet geschikt voor zonnepanelen? Dan biedt een veranda met overkapping inclusief zonnepanelen uitkomst. Met deze overkapping kun je toch op een duurzame wijze zonne-energie opwekken. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook een slimme investering op financieel gebied. Schrijver Sierbestrating & Buitenverblijven uit Kapelle legt de veranda met overkapping met zonnepanelen vakkundig voor je aan. Wil je een afspraak met ons maken voor persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via +31651745145 of onderstaand contactformulier.

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte in uw mailbox

Let op! Wij monteren enkel in de regio (midden) Zeeland


arrow_drop_up arrow_drop_down