arrow_drop_up arrow_drop_down

Veranda met zonnepanelen

Dankzij een veranda met zonnepanelen geniet je niet alleen langer van de zon, het levert je ook nog eens wat op. Overdag zit je lekker in de schaduw terwijl het zonlicht op de zonnepanelen energie opwekt. 's Avonds heb je het comfort en de gezelligheid van de overkapping waardoor je nog langer van jouw tuin kunt genieten.

vrijblijvende offerte 

 

 

Unieke combinatie van comfort en duurzaamheid

Schrijver Sierbestrating in Kapelle combineert het beste van twee werelden: de veranda mét zonnepanelen! Een uniek product dat comfort en uitstraling combineert met functie en duurzaamheid. Leun lekker achterover en ga ontspannen de avond in onder een veranda van Schrijver Sierbestrating. Een veranda is tegenwoordig veel meer dan een overkapping in de tuin. Het is een tuinkamer: een plek waar binnen buiten wordt. Met een veranda kun je op ieder gewenst moment genieten van het buitenleven, vier seizoenen lang. De overkapping verbindt de tuin met de woning en zorgt voor meer leefgenot. Een duurzame toekomst vraagt niet alleen om innovatieve productiemethode, maar vooral ook om materialen die lang meegaan zonder enige vorm van kwaliteitsverlies.

Douglas constructie

Als onderbouw voor de zonnepanelen wordt er gebruik gemaakt van een douglas houten constructie. Dit duurzame hout wordt geoptimaliseerd voor de langst mogelijke levensduur en valt onder duurzaamheidsklasse 3. 

Alle balken worden duplo verlijmd, gevingerlast en gedroogd tot 18%. Hiermee beperk je scheuren en torderen van het hout en de kans op kromtrekken. 

De volledige constructie wordt op maat gezaagd, ingekeept en in de juiste schuinte gezaagd (10 graden). De staanders zijn 140×140mm en de gordingen 58×140mm. Dit geeft de overkapping een robuuste en massieve uitstraling en de draagkracht die het nodig heeft voor de zonnepanelen.

Compleet pakket

  • Kant-en-klaar bouwpakket, eenvoudig te monteren
  • Douglas Duplo houten onderconstructie volledig voorbereid en op maat
  • Aluminium profielen op maat met beglazingsrubber voor de montage van de zonnepanelen
  • Zonnepanelen van 280 Wp of 300 Wp
  • Omvormer met Wi-Fi communicatie
  • Speciaal ontworpen koof voor het subtiel wegwerken van de bekabeling
  • Bevestigingsmateriaal, kabels en montagehandleiding

Ga voor duurzaam

Door de zonnepanelen op de overkapping wek je op een stijlvolle en duurzame wijze groene energie op. Zo verklein je jouw CO2 footprint en draag je bij aan een beter klimaat. Naast het duurzaam opwekken van energie, is de veranda met zonnepanelen ook nog eens opgebouwd uit duurzame materialen. Zo is het Douglas hout een van de hardste Europese naaldhoutsoorten en voorzien van het FSC-keurmerk. Het hout is zeer sterk en taai waardoor het lang meegaat. Het kan daardoor ook onbehandeld worden toegepast. De aluminium profielen waarin de zonnepanelen zijn gemonteerd hebben een zeer lange levensduur. Daarnaast is aluminium na gebruik zeer goed te recyclen. Ook wanneer het dak van de woning of het gebouw niet geschikt is voor zonnepanelen, biedt de veranda met zonnepanelen uitkomst. Met deze overkapping kun je toch op een duurzame wijze zonne-energie opwekken. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook een slimme investering. En voor de aanschaf van zonnepanelen zijn diverse aantrekkelijke regelingen en subsidies. Kijk hiervoor op www.rijksoverheid.nl. Wil je een afspraak maken voor het ontvangen van persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via +31651745145 of onderstaand formulier.

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 48 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox


  • Wenst u dichte wanden? Graag aangeven hoeveel en in welke uitvoering: Zweeds rabat blank of zwart. Blokhutprofiel blank of zwart
  • Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de situatie vragen wij u een foto toe te voegen.