Douglas overkapping met lichtstraat

Over Schrijver Sierbestrating & Buitenverblijven

Kwaliteit met een hoog afwerkingsniveau

Om al uw wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen is een flinke dosis vakkennis nodig. Maar met alleen vakkennis kom je er niet. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren is er gedrevenheid nodig, maar ook ervaring en perfectionisme. Inzicht in het ontwerp en natuurlijk het ouderwetse vakmanschap. 


Ik, Sjoerd Schrijver, ben ik 2016 begonnen met Schrijver Sierbestrating. Daarvoor heb ik al ruim 8 jaar in dienstverband gewerkt als stratenmaker. Voornamelijk op grotere infrastructurele projecten voor gemeentes, aannemers en bedrijven. Ook werd ik steeds vaker ingezet op particuliere projecten. Hier is uiteindelijk mijn voorkeur naar uit gegaan. 


update: Door de grote vraag en eigen interesse zijn wij in 2019 begonnen met het plaatsen en verkopen van houten veranda's en overkappingen. Dit is in een korte tijd erg gegroeid. Daarom is de bedrijfsnaam per 2021 aangepast naar Schrijver Sierbestrating & Buitenverblijven. Dit doen we met een team van enthousiaste werknemers en gedreven partners. Naast de montage en aanleg hier in de regio leveren wij veranda's en overkappingen door heel het land. Dit doen we via onze webshop www.doehetzelfveranda.nl.


Wilt u één van onze producten laten monteren of vrijblijvend informatie ontvangen? Neem contact met ons op!


- Sjoerd Schrijver