Over Schrijver Sierbestrating

Veranda's, Overkappingen, Glasschuifwanden & Bestrating

Kwaliteit met een hoog afwerkingsniveau

Om al uw wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen is een flinke dosis vakkennis nodig. Maar met alleen vakkennis kom je er niet. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren is er gedrevenheid nodig, maar ook ervaring en perfectionisme. Inzicht in het tuinontwerp en natuurlijk het ouderwetse vakmanschap. 

Ik, Sjoerd Schrijver, ben ik 2016 begonnen met Schrijver Sierbestrating. Daarvoor heb ik al ruim 8 jaar in dienstverband gewerkt als stratenmaker. Voornamelijk op grotere infrastructurele projecten voor gemeentes, aannemers en bedrijven. Ook werd ik steeds vaker ingezet op particuliere projecten. Hier is uiteindelijk mijn voorkeur naar uit gegaan. Het persoonlijke contact met u als klant spreekt mij het meeste aan. Tenslotte staat of valt een goede samenwerking met wederzijds vertrouwen en de juiste klik. Ik geniet elke dag van mijn werk. Vooral van het idee dat u straks kunt genieten van een tuin en/of veranda waar u trots op bent. 

- Sjoerd Schrijver

Door de toenemende vraag naar douglas veranda's/buitenverblijven en de vele mond op mond reclame werkt Schrijver Sierbestrating voor de tuinaanleg in sommige gevallen samen met gedreven collega hoveniers die met dezelfde passie en kwaliteit te werk gaan.

Onze producten

Douglas Veranda's

Solar Veranda's

Glazen Schuifwanden

Bestratingsmaterialen

Tuinaanleg

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Zeer tevreden"

Zeer tevreden over het vakwerk van Schrijver Sierbestrating. Het bedrijf is goed bereikbaar, denkt mee, is snel in uitvoering en de service achteraf is ook top!

Robbert van Stralen

 • "Goede service"

  Prachtig keramisch tegelwerk geleverd. Alles erg netjes gelegd, goede service en bij meerwerk vooraf besproken prijsafspraak gewoon behouden. Top dus!

  Mark Everse

 • "Bij meerdere mensen aanbevolen!"

  “Sjoerd levert zijn werk af hoe hij het vooraf heeft aangegeven. Uit het resultaat blijkt dat hij ervaring heeft in dit soort klussen. Ik heb hem bij meerdere mensen aanbevolen!

  Frank Tillema

 • arrow_drop_up arrow_drop_down