Glasschuifwanden

Een veranda op maat voor jouw huis in Zeeland

Wil je een veranda laten plaatsen bij je huis in Zeeland? Dan schakel je Schrijver Sierbestrating uit Kapelle in. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen, plaatsen en produceren van onder andere veranda’s en terrasoverkappingen. We luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee. Samen komen we zo tot het gewenste eindresultaat, waardoor je een perfecte veranda op maat bij jouw huis in Zeeland door ons kunt laten plaatsen.

De mogelijkheden van een veranda aan uw huis in Zeeland

Je kunt kiezen om een vrijstaande veranda of een veranda voor muurbouw te laten plaatsen door onze specialisten uit Zeeland. Alle veranda’s zijn gemaakt van Douglashout. Deze houtsoort is van hoogwaardige kwaliteit, weersbestendig en heeft een lange levensduur. Daarnaast ziet het hout er mooi uit. Kortom: een veranda van Douglashout is een goede toevoeging aan jouw huis en tuin in Zeeland! Wist je dat je bij ons ook de mogelijkheid hebt om jouw veranda te voorzien van zonnepanelen? Op deze manier wek je jouw eigen energie op en kies je voor een duurzame optie. Wat jouw wensen ook zijn; wij zorgen voor een veranda die eraan voldoet.

null

Bespreek jouw wensen

Wil je een veranda of terrasoverkapping laten plaatsen door Schrijver Sierbestrating uit Zeeland? Bel dan naar +31651745145 en bespreek jouw wensen met ons. Dit telefoonnummer bel je ook indien je vragen hebt of meer informatie wilt. Je bent daarnaast van harte welkom om op afspraak langs te komen in onze showroom in Kapelle. Hier staan we graag voor je klaar om je persoonlijk onze producten en diensten te laten zien.

Glasschuifwanden Showroom Schrijver Sierbestrating

Vragen of showmodellen bekijken?

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!