arrow_drop_up arrow_drop_down

Terrasoverkapping met zonnepanelen

Overkappingen, Veranda's, Glasschuifwanden & Bestratingsmaterialen


✔ Ondersteuning bij doe-het-zelf montage✔ Hoogwaardige kwaliteitsproducten✔ Altijd bereikbaar voor vragen


Wek je eigen energie op met behulp van een terrasoverkapping met zonnepanelen. De professionals van Schrijver Sierbestrating in Kapelle geven je hierover graag persoonlijk advies. Dankzij onze jarenlange ervaring met het bouwen van diverse soorten overkappingen, zijn wij van alle markten thuis. Ben je benieuwd naar alle opties bij een terrasoverkapping met zonnepanelen? Wij vertellen je hier graag meer over.

Een terrasoverkapping met zonnepanelen is een duurzame oplossing

Wil je een overkapping laten plaatsen als verlengstuk van jouw tuin en kies je hiervoor graag de duurzame route? Kies dan voor een terrasoverkapping met zonnepanelen. Zonnepanelen worden een steeds normalere manier voor het opwekken van jouw eigen energie. Heb je nog geen overkapping in jouw tuin staan? Een overkapping van Schrijver Sierbestrating is niet alleen plezierig voor het oog, maar is ook nog eens eenvoudig in elkaar te zetten. Met behulp van onze doe-het-zelf pakketten heb je jouw nieuwe overkapping zo gerealiseerd, maar natuurlijk kun je deze ook door onze professionals laten plaatsen. Wij geven je bovendien graag persoonlijk advies over het leggen van zonnepanelen.

Plan een afspraak met ons in

Bij vragen over een terrasoverkapping met zonnepanelen staan wij je graag persoonlijk te woord. Je maakt eenvoudig een afspraak met ons via +31651745145. Wanneer je vragen hebt over een van onze andere diensten, zoals het bouwen van veranda’s of onze mogelijkheden voor sierbestrating, kun je ook gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op