arrow_drop_up arrow_drop_down

Overkapping met zonnepanelen

Overkappingen, Veranda's, Glasschuifwanden & Bestratingsmaterialen


✔ Ondersteuning bij doe-het-zelf montage✔ Hoogwaardige kwaliteitsproducten✔ Altijd bereikbaar voor vragen


Wek je eigen energie op met behulp van een overkapping met zonnepanelen. De professionals van Schrijver Sierbestrating geven je hierover graag persoonlijk advies. Dankzij onze jarenlange ervaring met het bouwen van diverse soorten overkappingen, zijn wij van alle markten thuis. Ben je benieuwd naar alle opties bij een overkapping met zonnepanelen? Wij vertellen je hier graag meer over.

Een terrasoverkapping met zonnepanelen is een duurzame oplossing

Wil je een overkapping laten plaatsen als verlengstuk van jouw tuin en wil je hiervoor graag de duurzame route kiezen? Kies dan voor een terrasoverkapping met zonnepanelen. Met de toevoeging van zonnepanelen ga je voor een duurzaam gebruik van de beschikbare ruimte op jouw overkapping. Zonnepanelen worden een steeds normalere manier voor het opwekken van jouw eigen energie. Heb je nog geen overkapping in jouw tuin staan? Een overkapping van Schrijver Sierbestrating is niet alleen plezierig voor het oog, deze is ook nog eens eenvoudig in elkaar te zetten. Met behulp van onze doe-het-zelf pakketten heb je jouw nieuwe overkapping zo gerealiseerd. Natuurlijk kun je jouw overkapping ook door ons laten plaatsen. Wij geven je bovendien graag persoonlijk advies over het leggen van zonnepanelen.

Plan een afspraak met ons in

Bij vragen over een terrasoverkapping of andere overkapping met zonnepanelen, staan wij je graag persoonlijk te woord. Je maakt eenvoudig een afspraak met ons via +31651745145. Wanneer je vragen hebt over een van onze andere diensten, zoals het bouwen van veranda’s of onze mogelijkheden voor sierbestrating, nodigen wij je ook graag uit om contact met ons op te nemen.

Neem contact op