Veranda met zonnepanelen

Veranda met zonnepanelen

Een combinatie van comfort en duurzaamheid

Ontdek solar veranda's


100+

Tevreden klanten

30 jaar

Opbrengstgarantie

370 Wp

Per paneel

Veranda met zonnepanelen toepassingen

Pext Solar Veranda

Solar Veranda bouwpakket

Compleet bouwpakket

Een speciaal voor de doe-het-zelver ontworpen bouwpakket met duidelijke montagehandleiding. Alle materialen zijn volledig voorbereid en op maat gezaagd. Voor de montage worden alle bitjes en boortjes meegeleverd. Montagematerialen zoals schroeven, pluggen, kit etc. wordt ook standaard meegeleverd.
Pext

Nederlandse fabrikant

De Solar Veranda wordt geproduceerd door Pext. Een Nederlandse fabrikant uit het Friese Dokkum. Pext staat garant voor betrouwbare service, uitstekende kwaliteit en snelle levertijden. Daarom zijn wij er trots om Pext dealer te mogen zijn!
zonnepanelen

100% waterdicht dak

De zonnepanelen op de veranda worden gebruik als dakbedekking. De speciaal ontworpen aluminium profielen zijn voorzien van afsluitrubbers. Na montage worden de profielen voorzien van kliklijsten in 3 standaard RAL kleuren. Hiermee wordt het dak onderhoudsarm en netjes afgewerkt en bovendien is het 100% waterdicht

Solar veranda muuraanbouw

Afwerkkoof 

Een speciaal ontworpen koof zorgt er voor dat alle bekabeling netjes uit het zicht wordt weg gewerkt. In de koof is voldoende ruimte voor kabels, optimizers of micro omvormers. De Douglas gordingbalken zijn voorzien van gefreesde punten waar de kabels door gelust kunnen worden. 

Eenvoudige montage

Eenvoudige montage

De Pext Solar Veranda is zo ontworpen dat er niet gezaagd hoeft te worden. Zelfs de staanders kunnen al op de juiste hoogte aangeleverd worden. Alle aluminium profielen zijn voorgeboord. Dit zorgt ervoor dat je in zeer korte tijd de Solar Veranda op kan bouwen.

Unieke combinatie

Met een Pext Solar Veranda combineer je het beste van twee werelden. Genieten onder een heerlijk afdak met vrienden en/of familie terwijl je ondertussen stroom opwekt. Zo heb je in de meeste gevallen je Solar Veranda na 7 á 8 jaar al terug verdiend.

Zonnepanelen

zonnepaneel

Topkwaliteit en hoge opbrengst

Als dakbedekking van de Solar Veranda wordt gebruikt gemaakt van Solid 60 cells 370 Wp zonnepanelen. Een zonnepaneel welke gebruik maakt van de meest modernste Bifacial zonnecellen. Doordat de zonnecellen ook via de onderkant stroom opwekken zal de weerkaatsing van de zon op de grond zorgen voor extra energie opbrengsten. Bovendien zorgt de ruimte tussen de cellen voor voldoende lichtdoorlatendheid.


De panelen worden geproduceerd in Europa (Litouwen) en zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Dit betekend dat de zonnepanelen waarde vast en van top kwaliteit zijn. Door de dubbelzijdige efficiënte zonnecellen is het minimale vermogen 370 Wp.


De panelen worden onder een hoek van 10 graden gemonteerd. Deze hoek zorgt voor een fraai aanzicht en zorgt voor optimale opbrengsten. Bovendien worden vuil en regen hierdoor goed afgevoerd. 

370 Wp

Per paneel

87 %

Opbrengstgarantie 30 jaar

30 jaar 

Product garantie zonnepanelen

Douglas constructie

Douglas frame

Douglas Duplo onderconstructie

De onderconstructie van de Solar Veranda bestaat uit het duurzame Douglas hout. Dit geoptimaliseerde hout zorgt voor een zo hoog mogelijke levensduur en heeft duurzaamheidsklasse 3. Alle staanders en gordingbalken worden dubbel laags verlijmd, gedroogd en gevingerlast. Hiermee wordt de kans op kromtrekken, splijten en torderen beperkt. Alle balken worden op de juiste lengte aangeleverd en voorzien van frees punten in de juiste schuinte (10 graden). 


De staanders en ringbalk hebben de afmeting 140 × 140 mm. De gordingen zijn 58 ×140 mm. Hierdoor krijgt de Douglas Solar Veranda een massieve en zeer solide uitstraling.

Doe-het-zelf ervaringen

Fam. de Winter: ''Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit en de snelle levering. Sjoerd heeft ons goed op weg geholpen met montagetips en voorzien van deskundig advies''
Solar veranda muuraanbouw
Project Middelharnis

Fam. van der Meer: "Tijdens ons bezoek aan de showroom hebben wij een goed beeld gekregen van de constructie. Ook hebben we veel tips gekregen voor het zelf monteren van onze Solar Veranda"

Carport vrijstaand
Project Kapelle
Fam. Tolhoek: ''Toen ik er niet uit kwam tijdens de montage kon ik gelukkig beeldbellen om mijn probleem te laten zien. Hierdoor kon ik, zelfs op zaterdag, verder gaan met monteren. Top service!"
Solar Veranda vrijstaand
Project Terneuzen

Veranda met zonnepanelen Video's

Prijsindicatie

6 zonnepanelen

Solar Veranda
v.a. € 4.332,-

Afmeting: 331×355 cm

Opbrengstindicatie: 2040 KwH

10 zonnepanelen

Solar Veranda
v.a. € 6.759,-

Afmeting: 548×355 cm

Opbrengstindicatie: 3500 KwH

14 zonnepanelen

Solar Veranda

v.a. € 9.054,-

Afmeting: 765×355 cm

Opbrengstindicatie: 4930 KwH

Bekijk online Brochure

Solar Veranda brochure

Geïnteresseerd? Laat het ons weten! 

Showroom

Showroom

Wil je de Solar Veranda in het echt bekijken? Neem contact met ons op en plan een afspraak in de showroom.
Webshop

Webshop

Enthousiaste doe-het-zelvers kunnen al binnen 5/6weken aan de slag. Bestel eenvoudig in onze webshop.
Offerte

Offerte

Ontvang je liever een offerte of heb je een maatwerk aanvraag? Neem contact op via het offerte formulier.
Contact 

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte in uw mailbox


Technische ondersteuning

Montagehandleiding Douglas onderbouw

Download

Montagehandleiding Solar bovenbouwpakket

Download

Maatvoering Solar Veranda

Datasheet SOLID 370 WP 

Brochure Solar Veranda

Prijslijst Solar Veranda