arrow_drop_up arrow_drop_down

Zelf een overkapping maken

Overkappingen, Veranda's, Glasschuifwanden & Bestratingsmaterialen


✔ Ondersteuning bij doe-het-zelf montage✔ Hoogwaardige kwaliteitsproducten✔ Altijd bereikbaar voor vragen


Wil je zelf een overkapping maken ter uitbreiding van jouw leef- en woonruimte? Met de doe-het-zelf pakketten van Schrijver Sierbestrating maak je jouw overkapping eenvoudig zelf. Je bestelt het pakket naar wens en wij zorgen ervoor dat je alle benodigdheden aan huis ontvangt. Wil je een overkapping muuraanbouw of ga je liever voor een vrijstaande variant? Bekijk alle mogelijkheden op onze website.

Eenvoudig zelf een overkapping maken met onze pakketten

Een overkapping is de perfecte aanvulling op iedere tuin. Je geniet gedurende het gehele jaar van meer ruimte. Met onze doe-het-zelf pakketten ga je zelf aan de slag met het bouwen van jouw nieuwe overkapping. Van staanders tot schoren en van gordingen tot boeidelen: alle accessoires en benodigdheden bevinden zich in het geleverde pakket. Wil je jouw opties uitbreiden met bijvoorbeeld betonpoeren, zonnepanelen, LED verlichting of polycarbonaat? Dit en meer is tevens mogelijk. Maak jouw wensen en eisen aan ons kenbaar en wij zorgen ervoor dat het voor je geregeld wordt. Jouw overkapping zelf maken was nog nooit zo eenvoudig!

Kom langs in onze showroom

Wij begrijpen dat je jouw nieuwe overkapping eerst met eigen ogen wilt bekijken. Dit kan in onze showroom in Kapelle. Maak hiervoor een afspraak via +31651745145, zo weten we zeker dat we voor je de tijd kunnen nemen. Wij geven je tevens graag wat tips voor het zelf maken van jouw overkapping.

Neem contact op