Tuinkamer met glazen schuifwanden
12 augustus 2019 

Tuinkamer met glazen schuifwanden

Een tuinkamer met glazen schuifwanden zorgt voor extra leefgenot!

Of het nu gaat om een vrijstaande overkapping of een veranda aan huis, een tuinkamer met glazen schuifwanden zorgt er voor dat er tot in de late uurtjes genoten kan worden. Door gebruik te maken van tochtstrips en terrasheaters kan de temperatuur in de tuinkamer aardig oplopen. Zelfs in de winter kan men heerlijk in de tuinkamer genieten.

Fundering voor glazen schuifwand

Waar moet je op letten wanneer je zelf glazen schuifwanden gaat monteren. Allereerst de haaksheid van de overkapping of veranda. Wanneer de staanders niet volledig recht staan zal je dit terug gaan zien in de aansluiting van het glas. Hierdoor ontstaat er een kier waardoor er alsnog wind naar binnen kan. Het allerbelangrijkste is de fundering voor de glazen schuifwand. De volgende drie funderingen volstaan voor het monteren van uw glazen schuifwand.

  • Aluminium funderingskoker
  • Betonnen fundering
  • Zware opsluitbanden van minimaal 10×20×100

Zorg er ten alle tijde voor dat de ondergrond goed waterpas is zodat er op de panelen onderling geen kieren ontstaan.

Glazen schuifwanden van Schrijver Sierbestrating

houten veranda met glazen schuifdeurenSinds wij zijn begonnen met de verkoop van Veranda’s en Terrasoverkappingen hebben we direct besloten dit te combineren met glazen schuifwanden. Men verplaatst zich nou eenmaal meer naar buiten. Er is niets lekkerder dan tot in de late uurtjes buiten van de natuur te kunnen genieten.

De glazen schuifwanden van Schrijver zijn van hoogwaardig aluminium gemaakt. De geanodiseerde onder rail en de zware kwaliteit poedercoating van het aluminium zorgen dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw glas schuifwanden.

De glaspanelen worden geproduceerd in Nederland. Deze zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van extra helder glas. Door gebruik te maken van 10mm gehard glas zorgt het ook nog eens voor extra veiligheid. Wanneer dit glas breekt spat het in duizenden stukken welke niet scherp zijn. De gepolijste randen van het glas zorgen voor een zeer luxe uitstraling.

Op onze glazen schuifwanden bieden wij standaard 5 jaar garantie!

 

Bekijk alle informatie en prijzen over onze glazen schuifwanden hier 

Over de schrijver
Eigenaar van Schrijver Sierbestrating.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down