Terrasoverkapping met transparante zonnepanelen
12 augustus 2019 

Terrasoverkapping met transparante zonnepanelen

Een terrasoverkapping met transparante zonnepanelen geplaatst te Wemeldinge.

Bij deze familie in Wemeldinge heeft Schrijver Sierbestrating een prachtige vrijstaande terrasoverkapping met transparante zonnepanelen mogen leveren en monteren. Gekozen is voor een afmeting van 720×340cm. De transparante zonnepanelen zijn van het type Kioto.

Kioto Solar 300 Wp bifacial

Het Kiote Solar bifacial zonnepaneel heeft zowel aan de bovenkant als onderkant zonnecellen. Daardoor zijn de zonnecellen ook zichtbaar als u onder de overkapping zit. Hierdoor is het uitermate geschikt als terrasoverkapping met transparante zonnepanelen.

De zonnepanelen worden geproduceerd in Oostenrijk en zijn van zeer hoge kwaliteit. Door de efficiëntie van de dubbelzijdige zonnecellen kan het daadwerkelijke vermogen van 300 Wp oplopen tot maar liefst 360 Wp per paneel.

  • Zeer solide door gelamineerd veiligheidsglas
  • 60 efficiënte dubbelzijdige zonnecellen per paneel
  • tot 360 Wp opbrengst door dubbelzijdige zonnecellen
  • TUV, ISO9001, ISO 14001, BS OHSAS gecertificeerd
  • Geproduceerd in Oostenrijk
  • 20 jaar garantie op zonnepanelen

Omvormer

Alle Solar Veranda’s worden compleet geleverd, inclusief de juiste bekabeling en een geschikte omvormer. De omvormer wordt afgestemd op de opbrengst van de overkapping. Via een slimme app is het vervolgens mogelijk om overal en altijd de opbrengst te bekijken.

Solar Veranda van Schrijver

Als u op zoek bent naar een unieke combinatie van comfort en duurzaamheid met een mooie uitstraling van robuust hout, aluminium en zonnepanelen, dan bent u bij Schrijver Sierbestrating aan het juiste adres. Deze terrasoverkapping met transparante zonnepanelen is opgebouwd uit duurzame materialen met hoge kwaliteit zonnepanelen. Een speciale koof zorgt er voor dat alle kabels subtiel weggewerkt worden. Al onze Veranda’s worden geleverd als Compleet doe-het-zelf pakket en zijn dus eenvoudig te monteren.

Over de schrijver
Eigenaar van Schrijver Sierbestrating.
Peter Pittoors
Door

Peter Pittoors

op 5 April 2020

Ik heb een eigen ontwerp voor een terrasoverkapping die bij onze woning past. ik ben dus wel geïnteresseerd in de kiotosolar zonnepalen. Kan U mij een offerte maken voor 6 bifacial Glas-glas modules met montageprofielen en handleiding voor installatie. Wij zouden de panelen wel in parallel willen aansluiten. m vr gr

M annaji
Door

M annaji

op 29 May 2021

Hoi moet ok bouwevergening nodig ??Ales wel regel joulli dat of niet bedankt alvast

M Annaji
Door

M Annaji

op 29 May 2021

Heb ik hiervoor een bouwvergunning nodig? Zoja, regelen jullie dat ook of dat niet? Bedankt alvast!

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down