arrow_drop_up arrow_drop_down

Overkapping met polycarbonaat

Overkappingen, Veranda's, Glasschuifwanden & Bestratingsmaterialen


✔ Ondersteuning bij doe-het-zelf montage✔ Hoogwaardige kwaliteitsproducten✔ Altijd bereikbaar voor vragen


Een overkapping met polycarbonaat laat je gedurende de verschillende seizoenen genieten van de buitenlucht. De polycarbonaat platen geven een goede isolerende werking en zorgen voor een mooie lichtspreiding. Je kunt dus heerlijk genieten van jouw nieuwe overkapping, ongeacht de weersomstandigheden. De deskundige medewerkers van Schrijver Sierbestrating staan voor je klaar!

Laat een overkapping met polycarbonaat bouwen

De zonwerende platen van jouw polycarbonaat overkapping geven deze een moderne en luxe uitstraling en bieden je gedurende het jaar een fraai onderdak. Bovendien is polycarbonaat een duurzaam product, dat jarenlang meegaat en minimaal onderhoud behoeft. Je reinigt het polycarbonaat van jouw overkapping minimaal één keer per jaar met lauwwarm water en zeepsop. Lijkt het je wat om een overkapping van polycarbonaat in jouw tuin te hebben? Kies dan voor onze professionele montageservice . Wij vinden persoonlijk contact hierbij erg belangrijk en gaan pas weg wanneer zowel jij als wij voor 100% tevreden zijn.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden

Bij vragen over een overkapping met polycarbonaat of één van onze andere producten, staan wij je graag te woord. Je bereikt ons op +31651745145 voor een afspraak. Dankzij jarenlange ervaring met de producten die wij verkopen, zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van overkappingen en veranda’s. Wij geven je graag persoonlijk advies over de mogelijkheden, zoals de toevoeging van zonnepanelen op jouw overkapping.

Neem contact op