Overkapping met lichtstraat gemonteerd in Yerseke
11 februari 2020 

Overkapping met lichtstraat gemonteerd in Yerseke

Een overkapping met lichtstraat opgeleverd te Yerseke! Deze prachtige terrasoverkapping hebben we eind december 2019 opgeleverd. Een prachtig resultaat waar we zeer trots op zijn.

Deze overkapping leveren wij in muuraanbouw en in vrijstaand. Hierbij heeft u de optie in Modern en Klassiek. De moderne variant heeft een strakke afwerking. De klassieke variant heeft een landelijkere afwerking met overstekken. In dit geval is er gekozen voor een Moderne versie met robuuste staanders van 14×14cm. Om het dak netjes af te werken hebben we de dakranden voorzien van een mooie aluminium daktrim. De prachtige zinken goten zorgen voor een perfecte afwatering.

overkapping met lichtstraat

Een overkapping met lichtstraat voor optimaal lichtbehoud

In dit geval hebben we gekozen voor een dubbele lichtstraat om zoveel mogelijk licht te behouden in de woning. De lichtstraten zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Het glas wordt met aluminium profielen op het hout geschroefd. Alle profielen afgewerkt met aluminium afwerk strips.

lichtstraat zadeldak

Laten monteren of doe-het-zelf?!

Veel van onze producten zoals Douglas Veranda’s en Solar Veranda’s worden standaard geleverd als doe-het-zelf bouwpakket. Dit betekent dat alle benodigde materialen voor het monteren van de veranda of overkapping aanwezig zijn. Hierbij moet je denken aan bitjes, boordjes, schroeven, montagehandleidingen etc. Laat u uw Veranda of Overkapping liever vakkundig door ons monteren? Geen probleem. In veel gevallen kunnen wij al binnen 6 weken aan de slag voor u!

Interesse in een Douglas Overkapping met Lichtstraat? Neem dan direct contact met ons op!

Over de schrijver
Eigenaar van Schrijver Sierbestrating.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down