arrow_drop_up arrow_drop_down

Douglas overkapping bouwpakket

Overkappingen, Veranda's, Glasschuifwanden & Bestratingsmaterialen


✔ Ondersteuning bij doe-het-zelf montage✔ Hoogwaardige kwaliteitsproducten✔ Altijd bereikbaar voor vragen


Jouw eigen Douglas overkapping bouw je eenvoudig met behulp van een bouwpakket van Schrijver Sierbestrating. Onze doe-het-zelf pakketten zijn voorzien van alle accessoires en toebehoren die je nodig hebt voor jouw hoogwaardige overkapping. Wil je een overkapping van je muuraanbouw monteren? Hiervoor ben je bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres!

Een Douglas overkapping bouwen met behulp van ons bouwpakket

Een overkapping is de perfecte aanwinst voor iedere tuin en omgeving. Je kunt hierin heerlijk genieten van de buitenlucht, zonder afhankelijk te zijn van de weersomstandigheden. En hoe mooi is het om deze zélf te bouwen? Met onze Douglas overkapping bouwpakketten ga je zelf aan de slag met een uitbreiding van jouw woon- en leefruimte. Je kiest hierbij uit een doe-het-zelf pakket voor een overkapping muuraanbouw of vrijstaand. Houd je van een tijdloze, klassieke uitstraling of juist van een moderne uitstraling? Met onze pakketten is het allemaal mogelijk!

Overkapping muuraanbouw: maak gebruik van wat je hebt

Wil je een Douglas overkapping bouwpakket aanschaffen maar denk je onvoldoende ruimte te hebben voor een vrijstaande variant? Bekijk dan eens onze overkapping muuraanbouw-pakketten. Wanneer je kiest voor een overkapping muuraanbouw, plaats je een overkapping aangrenzend aan een al bestaande muur. Je gebruikt de muur als fundament voor de overkapping muuraanbouw. In jouw Douglas overkapping bouwpakket ontvang je alle onderdelen die je nodig hebt.

Een Douglas overkapping laten plaatsen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je jouw Douglas overkapping liever door een professional laat plaatsen. Wij staan voor je klaar voor een kwalitatieve monteren van jouw nieuwe overkapping. Met 10 jaar ervaring en een groot aantal tevreden klanten, weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent. Wij hanteren altijd een hoog afwerkingsniveau. We gaan dan ook pas weg wanneer zowel jij als wijzelf 100% tevreden zijn!

Wij voorzien je graag van meer informatie

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die wij je bieden voor een doe-het-zelf pakket? Wil je een Douglas overkapping bouwpakket aanschaffen of door ons laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op via +31651745145. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden in een persoonlijke afspraak. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om zonnepanelen toe te voegen aan jouw overkapping of om deze geheel op maat door ons te laten maken.

Neem contact op